Baskan Gültak, Esnafi Ziyaret Edip Taleplerini Dinledi

Akdeniz Belediye Baskani Muhammet Mustafa Gültak, esnafi ziyaret ederek ‘hayirli isler’ diledi. Esnafin talep ve sikayetlerini dinleyen Gültak, alisveris yapan vatandaslarla da sohbet etti.

Baskan Gültak, Esnafi Ziyaret Edip Taleplerini Dinledi
İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Baskan Gültak, özellikle hava muhalefeti nedeniyle kisa bir süre ara verdigi esnaf bulusmalarina, Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafi ziyaret ederek yeniden basladi.

Tarihi Kuru Çesme önünden basladigi ziyaretinde Gültak, esnaf ve her yastan vatandasin ilgisiyle karsilasti. Ziyaret ettigi her is yerinde isletme sahipleri ve alisveris yapan vatandaslarla sohbet eden Gültak, yer yer çay davetlerini de kirmadi, esnafa sohbet edip ikram edilen çaylarini içti.

Talep ve sikayetler ilgili birimlere bildirildi

Akdeniz Belediyesi olarak kente ve ilçeye kazandirdiklari hizmet, proje ve çalismalari da anlatan Gültak, esnaf ve vatandaslarin sikayet veya taleplerini de dinledi. Dile getirilen çesitli sikintilari dinleyip not ettiren Baskan Gültak, sorun veya sikintilarin en kisa sürede çözümü yönünde ilgili birimlere talimat verdi.

Ziyaretine iliskin kisa bir açiklama yapan Gültak, bir araya geldigi esnaf ve vatandaslardan aldigi geri dönüslerin; belediyenin yaptigi hizmet ve çalismalarin niteligi ve yeterliligi açisindan da önemli bir gösterge oldugunu ifade etti.

Havalarin düzelmesiyle birlikte, mahalle ve esnaf ziyaretlerini eskiden oldugu gibi araliksiz sürdürecegini belirten Gültak, halktan kopmayan bir anlayisla ilçe sakinleri ile her firsatta bir araya gelmeye, halki dinlemeye ve hizmetleri de vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA