Tümgeneral Uzun'dan Rektör Çomakli'ya Tebrik Ziyareti

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) tarafindan 20 Arastirma Üniversitesi arasinda seçilen Atatürk Üniversitesine tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda 9. Kolordu ve Garnizon Komutani Tümgeneral Erhan Uzun, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli’yi makaminda ziyaret ederek hayirli olsun diklerinde bulundu.

Tümgeneral Uzun'dan Rektör Çomakli'ya Tebrik Ziyareti
Ziyaretlerden duydugu memnuniyeti dile getiren Rektör Çomakli, kültürel ve bilimsel gelenegi, donanimli altyapisi, bünyesinde barindirdigi arastirma merkezleri ve alaninda uzman binlerce akademisyeni ile dev bir bilim merkezi olan Atatürk Üniversitesinin bu unvanla gücüne güç kattigini söyledi.



Bulundugu sehrin yaninda, bölgesi ve ülkesi için de önemli bir degere sahip olan Atatürk Üniversitesinin, bilim ve tecrübesiyle tüm kurumlara yol gösterici bir konumda oldugunu belirten Rektör Çomakli, kurumlar arasi ikili is birlikleri ile yeni projelerde bir araya gelinecegini aktardi.

Atatürk Üniversitesinin sehir için vazgeçilmez bir unsur oldugunu belirten Tümgeneral Uzun ise üniversitenin çalismalarini yakindan takip ettigini, yetismis insan kaynagi konusunda ise önde gelen kurumlardan biri oldugunu dile getirdi.
Kaynak: İHA