Emre Kaya'nin 'Sessiz Aski'

Besteci, Söz Yazari, Yorumcu ve Müzisyen Emre Kaya, “Usta Sarkilar” albümü için geriye sayimin basladigini bildirirken, magazin gündemine düsen aski da en az basarilari kadar konusulmaya baslandi.

Emre Kaya'nin 'Sessiz Aski'
Özel yasantisindan çok besteledigi sarkilar, müzik kariyerinde aldigi ödüller ve konserler serisiyle gündeme gelen Emre Kaya, güzel oyuncu Merve Bolugur ile yasadigi askta da sessizligini koruyor.

Dillerden dile dolasan birbirinden güzel duygu yüklü sarkilariyla seven kalplerin adeta tercümani olan, son sarkisi “Tebessüm” ile dijital mecralarda en çok dinlenenler arasina giren Emre Kaya, hazirliklarini sürdürdügü “Usta Sarkilar” albümüne ask molasi verdi.

Emre Kaya’nin arabesk albümünde, Orhan Gencebay’dan Müslüm Gürses’e, Yildiz Tilbe’den Kibariye, Ibrahim Tatlises ve “Yasayan Efsane” diye tanimladigi Hakan Altun’a kadar arabesk müzigin duayenlerinin seslendirdigi birbirinden degerli eserler yer aliyor.

Geçtigimiz günlerde oyuncu Merve Bolugur ile bir mekanda görüntülenen Emre Kaya, bu iliskiye iliskin tek söz etmezken, yakin çevresi onun özel yasantisindan çok sanati ile gündemde kalmayi tercih ettigini, bu yüzden sessiz kaldigini belirttiler.
Kaynak: İHA