Adana'da Tepsili Legenli Karda Kayma Keyfi
Adana’nin Kozan ilçesine bagli Akdam Mahallesi’ne 35 yil aradan sonra yagan kar yöre sakinlerini sevindirdi. Vatandaslar tepsi, legen ve posetlerle karda kayarak eglenceli anlar yasadi.

Okullarin kapanmasiyla birlikte çocuklarina karne hediyesi sunmak isteyen aileler çocuklari ile birlikte tepsiler, legenler posetlerden kayak yaparak doyasiya eglendi.
Çocuklariyla kardan adam yapan vatandaslar, mangal yakip, köz çayi içerek karin keyfini çikardi.
Vatandaslar, "Tepsi legen ne bulduysak geldik çocuklara karne hediyesi olsun istedik" dediler.
7 yasindaki Elif Yildirim, "Karla oynuyorum. Çok sevindim. Karda kardan adam yapip oynuyorum” diye konustu.
Yigit Çetin ise karnesinin çok iyi oldugunu ve çok eglendigini belirterek, "Tepsi ile kayiyorum. Çok egleniyorum kar çok güzel” dedi.
Akdam Mahallesi sakinleri 35 yil aranin ardindan yagan kara sevindiklerini ifade ederek, "Devletimiz ana yollari açti bizler de evlerin üstündeki karlari kürüyoruz, yollari açiyoruz. Kar berekettir” dediler.
