TEM'de Trafik Bolu Tüneli'nden Düzce'ye Ulasti

Etkisini gösteren kar yagisi sonrasinda TEM Otoyolu Düzce-Bolu geçisinde yasanan yogun tipi sebebiyle yaklasik 17 kilometrelik araç kuyrugu olustu. Gece saatlerinde çogu sürücü kontak kapatirken, bölgede yolu açmak için çalismalar sürüyor.

TEM'de Trafik Bolu Tüneli'nden Düzce'ye Ulasti
Etkisini gösteren ve sabah saatlerinde siddetini arttiran kar yagisi sebebiyle yol sabahtan bu yana çok kez trafige kapatildi. Kisa süren müdahalelerin ardindan TEM otoyolu trafige açildi. Aksam saatlerinde Düzce-Bolu arasinda yasanan yogun tipi sebebiyle yol tekrar trafige kapatildi. Istanbul, Kocaeli ve Ankara’dan TEM otoyoluna girislere izin verilmiyor. TEM Otoyolu Düzce geçisi Kaynasli mevkiinde baslayan trafikte çogu sürücü kontak kapatarak istirahata çekildi. Bolu Tüneli’nden baslayan araç kuyrugu yaklasik 17 kilometreyi buldu.

Uzun saatler trafikte bekleyen vatandaslarin da çogu çareyi uyumakta buldu. Ekipler ise ulasimin tekrardan açilmasi için tüm mücadelelerini sürdürüyor.

3 saattir burada bekliyoruz

Istanbul’dan yola çikan Murat Görücü, “Istanbul’dan çiktim aksamüstü, buraya kadar geldim ve Bolu Dagi’na yaklasik 20 kilometrelik bir mesafe kaldi, 3 saattir burada bekliyoruz. Allah yardim etsin zor, aniden bastirdi bu kar ve insallah açilir da gideriz. En az 3-4 saat daha bekleyecek gibiyiz” dedi.



Bolu Tüneli’ne yaklasik 17 kilometre var

Kamyon soförü Ömer Memis, “Ankara-Istanbul arasinda tasimacilik isi yapiyorum. Aksam 21.00’dan beri bekliyoruz, gece saat 03.00. Yaklasik 17 kilometre var, bundan sonrasi nasil olacak bilmiyorum ama insallah sonumuz hayrolur” diye konustu.



Aksam 19.00’da otobüse bindik gece saat 3 oldu

Trabzon’a gitmek için Sakarya’dan otobüse binerek yola çikan Murat Gümüs isimli yolcu, “Trabzon’da arkadaslarimiz var, ziyarete gidiyoruz. Aksam 19.00’da bindik otobüse ve 20.30’da buraya girdik, o saatte yollar kapandi. Normal sartlarda 12-13 saatte gitmemiz lazim. 7’de bindik gece saat 3 oldu. Herhalde 25 saatte gidecegiz” seklinde konustu.



8 saattir bu yol kapali, magduruz

Yolcu Ugur Sahin ise, “Otobüsle Trabzon’a dogru seyahat ediyoruz. Bolu Tüneli’ne ortalama 18 kilometre yolumuz var. Yaklasik 8 saattir buradayiz Kaynaslidayiz. Yerde 10 santimetre kar kalinligi var ve 8 saattir bu yol kapali, biz de magduruz burada yapacak bir sey yok bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA