Düzce Üniversitesi Karla Mücadelede 24 Saat Çalisiyor

Düzce Üniversitesi, kesintisiz devam eden yogun kar yagisina karsilik 7/24 çalisarak, günde 3 vardiya seklinde yogun mücadele veriyor.

Düzce Üniversitesi Karla Mücadelede 24 Saat Çalisiyor
Düzce Üniversitesi, 2021-2022 akademik takvimi güz dönem sonu sinavlarinda baslayan yogun kar yagisindan ögrencilerin ve çalisanlarin etkilenmemesi için baslattigi yogun çalisma temposunu, hafta sonlari da sürdürdü. Yogun kar yagisi nedeniyle birçok ilde egitim ve ögretime ara verilirken, ögrencilerin son sinavlarinin bir sonraki haftaya uzatilmamasi için çalisma temposunu artiran Düzce Üniversitesi, sinavlarin zamaninda bitmesini ve ögrencilerin memleketlerine dönmesini sagladi.

Egitim ögretimin ara tatile girmesi sonrasinda, bu kez de çalisanlarin ve Düzce Üniversitesi’nin hastanesinden ve diger birimlerinden hizmet almak isteyen vatandaslarin magdur olmamasi için 24 saat durmaksizin 3 vardiya seklinde çalismasini sürdürüyor.

Karla mücadelede Düzce Üniversitesi; 1 adet küreyici is makinesi, 2 adet küreyici ve tuzlayici traktör, 1 adet tuzlama yapan traktörle kar yogunlugu olan yollara aninda müdahale yapiyor. Yerleske içerisinde ve Hastane yolunda kar temizleme ve tuzlama çalismasi yapan Düzce Üniversitesi araçlari, zaman zaman D655 Karayolu’na kadar da temizleme çalismalarina katki sagliyor.
Kaynak: İHA