Baskan Yildirim Gençlerle Kartopu Oynadi

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, Twitter’den söz verdigi gençlerle belediye binasi önündeki meydanda bulusarak kartopu oynadi. Baskan ve gençlerin kartopu savasi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Baskan Yildirim Gençlerle Kartopu Oynadi
Istanbul’da baslayan ve etkili olan kar yagisi sonrasi Ümraniyeli gençler, belediye binasi önündeki meydanda sosyal medya hesaplarindan bir video paylasarak, Baskan Ismet Yildirim’i kartopu oynamaya davet ettiler. Gençlerin istegini kirmayan Baskan Yildirim ise kendisini davet eden gençlerle Belediye Binasi’nin önündeki meydanda bir araya geldi. Gençlerle birlikte kartopu oynayip halay çeken Baskan Yildirim’in o anlari renkli görüntülere sahne oldu. Ümraniye Belediyesi ekipleri kartopu savasi sonrasinda ise gençlere salep ikram etti. Öte yandan Baskan Yildirim, etkinlik sonrasi gençlerle sohbet etti.

Etkinlige katilan Musa Vardar, ”Dün aksam arkadaslarla birlikte Baskanimiza tweet attik. Twitter’dan hemen karsilik verdi bize. Ondan dolayi kendisine çok tesekkür ediyoruz. Burada bizleri birlikte topladigi için de ayrica çok tesekkür ediyoruz Baskanimiza. Az sonra da kendisiyle kartopu savasi yapacagiz. Heyecanla bekliyoruz baskanimizi. Kendisi bize ikram etti. Saadet Perçin de çok tesekkür ederim” seklinde konustu.



“Bu aksam bu kar yagisini Baskanimizla birlikte izlemek için buradayiz”

Gençlik Kulübü Baskani Rabia Ünal,” 29 Mayis Üniversitesi Gençlik Kulübü Baskaniyim. Biz Gençlik Kulübü olarak zaten Belediye’nin komsusuyuz. Bu aksam bu kar yagisini Baskanimizla birlikte izlemek için buradayiz. Ayni zamanda insallah sonra kendisine bir kar topu savasi yapacagiz. Çok heyecanliyiz. Bunun için baskanimiza tesekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Kartopu oynayacagiz, kardan adam yapacagiz”

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, ”Gençleri görüyorsun. Gençler, çocuklar, anneler, babalar, hanimlar, hepsi burada. Ümraniye’nin Belediye bahçesi önünde yeni bahçede kisi karsiladik. Simdi etkinlik yapacagiz burada. Kis etkinligi. Salep verecegiz. Ondan sonra kartopu oynayacagiz. Kardan adam yapacagiz. Arkadaslar dün aksam beni çagirdilar sosyal medya araciligiyla. Ben de var misiniz dedim. Yarin aksam geliyorum dedim. Görüyorsun vaziyet bu. Bir sey anlatmaya gerek var mi. Iste Ümraniye farki. Bir baska Ümraniye. Ümraniye’nin gençligi hakikaten takdire sayan çocuklar. Hepsini tebrik ediyorum. Bu güzel aksam bu bahçemizde, güzel bahçemizde bir araya geldik. Ben bu etkinligi yapan bütün gençleri tebrik ediyorum. Biz de onlarla genç oluyoruz zaten. Zaten gençsiniz diyorlar.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA