Bursa Valisi Canpolat Açiklamasi ''Birimlerimize Intikal Eden Bir Olumsuz Durum Bulunmamaktadir''

Balikesir’in Dursunbey ilçesinde yasanan 4.7 büyüklügündeki deprem Bursa’da da hissedildi. Bursa Valisi Yakup Canpolat ise sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda ’’Birimlerimize intikal eden bir olumsuz durum bulunmamaktadir’’ dedi.

Bursa Valisi Canpolat Açiklamasi ''Birimlerimize Intikal Eden Bir Olumsuz Durum Bulunmamaktadir''


Deprem, saat 22.31’de Balikesir’in Dursunbey ilçesinde 4.7 büyüklügünde meydana geldi. Yasanan deprem Bursa, Istanbul ve Çanakkale gibi çevre illerden de hissedildi. Yasanan deprem aninda avize ve lambalarin siddetli sekilde sallandigi görüldü.

Depremle ilgili Bursa Valisi Yakup Canpolat ise sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, ’’Merkez üssü Balikesir Ayvacik ilçesi olan ve Bursa’mizda da hissedilen deprem dolayisiyla an itibariyle birimlerimize intikal eden bir olumsuz durum bulunmamaktadir. Allah ülkemizi, Bursa’mizi her türlü felaketten korusun’’ ifadelerini kullandi.

AFAD tarafindan yapilan açiklamada ise, "Geçmis olsun Balikesir. Dursunbey ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 4,7 büyüklügündeki deprem sonrasi, an itibariyla, olumsuz bir ihbarin bulunmadigi bilgisi alinmistir. Saha tarama çalismalari devam etmektedir. Gelismeleri takip ediyoruz." denildi.

(Ahmet Berke Erdal/IHA)
Kaynak: İHA