Numan Kurtulmus'tan Sultanbeylili Üniversite Ögrencilerine Müjde

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Sultanbeyli Belediyesi tarafindan düzenlenen "Gençlik Bulusmasi’nda" gençlere müjde vererek, "Sultanbeyli Belediyemiz her bir üniversite ögrencisi gencimizin aylik ulasimlarini karsilayacak. 78 lira civarindaki bu destegi önemli bir destek olarak saglamis olacak" dedi.

Numan Kurtulmus'tan Sultanbeylili Üniversite Ögrencilerine Müjde


Sultanbeyli Belediyesi tarafindan Muhsin Yazicioglu Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Gençlik Bulusmasi" etkinligine AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus ile Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin katildi.

Etkinlikte gençlere seslenen Kurtulmus, Sultanbeyli’de ikamet eden ve Istanbul’daki üniversitelerde egitim gören gençler için önemli bir müjde verdi. Ilçedeki gençler için baslattigi örnek projeden dolayi Sultanbeyli Belediyesini tebrik eden Kurtulmus, Sultanbeyli Belediyesi tarafindan Istanbul’da bulunan üniversitelerde egitim gören ve Sultanbeyli’de ikamet eden her bir ögrencinin aylik 78 TL’lik Istanbulkart dolum ücretini 2022 yilinin egitim dönemi boyunca karsilanacagini belirterek gençlere güzel haberi verdi.

Etkinlikte gençlerin sorularini tek tek cevaplayan AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus program boyunca gençlere tavsiyelerde bulundu. Program sonunda gençlerle fotograf çekinen Kurtulmus, "Bugün burada keyifli bir sohbet gerçeklestirdik gençlerle. Öncelikle bu toplantinin organizasyonunda emegi geçen Belediye Baskanimiz Hüseyin Bey’e çok tesekkür ediyorum. Sultanbeyli Belediyemiz gerçekten gençlere önemli hizmetler veren, onlarin çalisma imkanlarini kolaylastirmak için kütüphaneler, okuma salonlari açan, gençlik merkezlerinde spor yapma imkanlarini arttirmaya gayret eden gençlik dostu bir belediye olarak Istanbul’da hizmetlerini sürdürüyor. Bugün de burada özellikle üniversiteye hazirlanan ve üniversite ögrencisi olan genç kardeslerimizle bir sohbet yaptik. Ve bundan sonra Sultanbeyli Belediyemiz her bir üniversite ögrencisi gencimizin aylik ulasimlarini karsilayacak. 78 lira civarindaki bu destegi önemli bir destek olarak saglamis olacak. Gençlerimize hayirli ugurlu olsun. Belediyemizi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA