17 Ocak 2022 Gümüş Fiyatları Ne Kadar? Gümüş Fiyatları Kaç Lira?

Gümüş fiyatları son zamanlarda birçok kişi tarafından aratılmaya başladı. Konu kapsamında en merak edilenlerden biri ise gümüş fiyatı en kadar sorusu oldu. Peki, gram gümüş ne kadar? 17 Ocak gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları artacak mı? İşte detaylar....

17 Ocak 2022 Gümüş Fiyatları Ne Kadar? Gümüş Fiyatları Kaç Lira?
Gümüş fiyatları birçok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Dolar, Euro ve altın fiyatları sık sık aratılırken gümüş fiyatlarını merak edenlerin sayısı da giderek artıyor. Altından sonra en değerli yatırım araçları arasında yer alamaya başlayan gümüş için uzmanlar tarafından da birçok yorum geliyor. Gram gümüş ne kadar ve gümüş fiyatları ne kadar soruları bu sebeple oldukça merak edildi. Son zamanlarda meydana gelen dalgalanma sebebiyle gümüş fiyatlarının nasıl ilerleyeceği hakkında araştırmalar başladı. 17 Ocak gümüş fiyatları ve gram gümüş ne kadar sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.


17 Ocak 2022 Gümüş Fiyatları Ne Kadar? Gümüş Fiyatları Kaç Lira?

17 Ocak 2022 Gümüş Fiyatları Ne Kadar?


Gümüşe olan yatırım gün geçtikçe artıyor. Son zamanlarda popülerleşen gümüşün de dalgalı ilerlemesi konu hakkında araştırmaları arttırdı. Bu kapsamda en sık sorulanlar arasında gümüş fiyatları ne kadar ve 2022 güncel gümüş fiyatları yer alıyor. Gram gümüş fiyatının alış 9,89 TL olduğu belirtildi. Satış fiyatı ise 9.90 liradan işlem görmektedir.


17 Ocak 2022 Gümüş Fiyatları Ne Kadar? Gümüş Fiyatları Kaç Lira?

Gümüş Fiyatları Artacak Mı?


Gümüşe yatırım yapanların sayısı arttıkça gümüş fiyatları artacak mı sorusu da sık sık aratılıyor. Konuyla ilgili olarak birçok detay merak edilmektedir. Özellikle son zamanlarda sürekli dalgalanan fiyatlar konu hakkında araştırmaların hızlanmasına neden oldu. Dolara yatırım yapılıp yapılmaması gerektiği hakkında uzmanlar tarafından da görüşler iletildi. Bu kapsamda İslam Memiş konuyla ilgili olarak 2022 yılının sonunda gümüşün fiyatının 20 lira olacağını belirtmesi birçok kişinin dikkatini çekmişti. Ayrıca Memiş konuya ek olarak “Elimde 5 gram gümüşten yapılma bir ziynet var. Artık düğünlerde gram altın ya da çeyrek altın takamıyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk kez 5 gramlık gümüş sikkeler basıldı. Artık gelin ve damatların yakasında gümüş sikke görürseniz şaşırmayın. Bu gümüş sikkelerin 5 gramlığı, 10 gramlığı, 20 gramlığı var” ifadelerini ekledi. Ayrıca FED ile altın arasında bir savaş başlayacağını da belirtmesiyle oldukça gündeme gelen açıklamalarda bulunmuştu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "2021 yılında altının ons tarafı çok kötüydü. 2022 yılında FED ile altın arasında bir savaş başlayacak. Enflasyonu fiyatlamak isteyen bir ons altın olacak…Yatırımcı sürekli altın almak isteyecek, çünkü enflasyonun sürekli yükseldiğini görecek. FED’de altını baskılamak için sürekli faiz artırım politikası uygulayacak. Altın ile dolar arasında böyle bir savaş olacak. Ben 2022 yılı içerisinde altının ons fiyatının 1960 hatta 2000 dolar seviyelerini test edilme ihtimalini çok kuvvetli görüyorum. 1960 hatta 2000 dolar seviyesindeki ons altın ve FED’in faiz kararıyla tüm dünyada doların değer kazanacak olması nedeniyle gram altın fiyatı üzerinde yaptığım çalışma bana yıl içinde gram altının 1450 lirayı göreceğini işaret ediyor." İfadesiyle altın fiyatlarının da aynı şekilde artacağını belirtti. Bu kapsamda alına ve gümüşe yatırım yapmak isteyen birçok kişi uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Güncel altın ve gümüş fiyatları hakkında yorumlardan haberdar olabilmek için sitemizi takip edebilirsiniz.