Survivor Sürgün Kampı Nasıl Olacak? 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti?

Survivor All Star yarışmasının 15 ocak 2022 tarihinde yayınlanmasıyla birçok kişi tarafından izlenen programlar arasında yerini aldı. Yarışmada yeni uygulanan kurallar arasında yer alan Survivor sürgün kampı ise en sık aratılan konular arasında yer aldı. Peki, Survivor sürgün kampı nedir? Survivor sürgün kampı nasıl olacak? Survivor sürgün kampına kim gitti? İşte merak edilenler...

Survivor Sürgün Kampı Nasıl Olacak? 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti?
Survivor yarışması yayınlandığı ilk andan itibaren ilgiyle takip edilen başarılı yarışma programlarındandır. Birçok sezonun ardından Survivor'un yeni sezonu merakla bekleniyordu. 15 Ocak günü Survivor All Star programının ilk bölümü yayınlandı. Oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan programın yayınlanmasının ardından konu hakkında detaylar merak edildi. Programda bahsedilen sürgün kampı ise günün en sık aratılanları arasında yer aldı. All Star yarışmasında en iyilerden oluşan takımlar rekabeti arttırdı. Bu sebeple birçok kişi çok daha büyük bir ilgiyle yarışmayı yakından takip etmeye başladı. Yarışmaya getirilen yeni özellikler de bu kapsamda birçok kişinin ilgisini çekti. En sık aratılanlar arasında ise Survivor sürgün kampı nedir ve Survivor sürgün kampı nasıl olacak soruları yer aldı. Acun Ilıcalı tarafından sürgün kampının aktarılmasının ardından birçok kişi konuyla ilgili detayları merak etti. Survivor sürgün kampına kim gitti ve Survivor sürgün kampı nedir sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Survivor Sürgün Kampı Nasıl Olacak? 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti?


Survivor Sürgün Kampı Nedir?


Survivor sürgün kampı birçok kişi tarafından sık sık aratılıyor. Survivor ALL Star yarışmasında yeni uygulamalardan biri olan bu durum izleyiciler tarafından merak edildi. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise Survivor sürgün kampı nedir ve Survivor sürgün kampı nasıl olacak soruları yer aldı. Konuyla ilgili olarak birçok detayın merak edilmesinin ardından Acun Ilıcalı sürgün kampıyla ilgili bilgileri verdi. Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi sonucu takım arkadaşlarından uzakta bir yerde kalmak zorunda olan ve oyunlara katılamayacak olanların gönderildiği yere sürgün kampı deniyor. Acun Ilıcalı sürgün kampını 'Survivor'da bu yıl ilk haftaya mahsus olmak üzere 'sürgün kampını' başlatıyoruz. Bu akşam sizden biri buradan ayrılacak ve tek başına kalacak. Bu akşam bir yarışmacıyı sürgün kampına yollayacaksınız. Yarın bir dokunulmazlık daha oynayacaksınız, ikinci yarışmacı da sürgün kampına gidecek.3. ve 4. yarışmacı da sürgün kampına gittikten sonra bu 4 yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Hiçbir şekilde oyunlara girilemeyecek. 4 gün boyunca bu arkadaşlar kimseyle iletişim kurmayacak.' ifadeleriyle aktardı. Ayrıca performans açısından iyi olanlara da bazı ayrıcalıklar sağlanacağını aktaran Acun Ilıcalı konuyla ilgili “ İkinci radikal değişiklik de şu artık performans birincilerine daha çok avantaj sağlıyoruz. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. Her hafta ilk dokunulmazlık akşamındaki konseye kadar son bir haftanın performansına bakacağız. Kendinizi güven altına alma şansınız olacak. Çok başarılıysanız Survivor'da elenme ihtimaliniz azalacak.” açıklamasında bulundu.


Survivor Sürgün Kampı Nasıl Olacak? 2022 Survivor Sürgün Kampına kim gitti?

Sürgün Kampına Kim Gidecek?


Sürgün kampına kimin gideceği oldukça merak ediliyor. Konu kapsamında en sık aratılanlardan biri de sürgün kampına kim gitti ve sürgün kampına kim gidecek soruları oldu. Dokunulmazlık oyununda kaybeden kişinin sürgün kampına gönderileceği belirtildi. Yarışmada bu sene düzenlemeye konulan sistem birçok kişi tarafından beğenildi. Survivor ilk bölümünde ise sürgün kampına giden isim Ünlüler takımında yer alan Birsen oldu.