Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında?

Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın da bulunduğu MasterChef'in iddialı yarışmacılarından Eren Kaşıkçı birinci finalist oldu. Tavrı ve performansıyla dikkat çeken Eren Kaşıkçı, finalde Hasan Biltekin ile yarışacak. Peki Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında?

Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında?
Finalde adını yazdıran Eren Kaşıkçı'nın hayatı merak ediliyor. Eren Kaşıkçı, 'kizilsakalinmutfag' kullanıcı adıyla Instagram'da 194.000 takipçisi bulunuyor. Masterchef yarışmasına başladığı andan itibaren şefleri tabaklarıyla etkiledi. Peki Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında? Eren Kaşıkçı Evli Mi? İşte ren Kaşıkçı hayatı...

Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir?

1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Eren Kaşıkçı 32 yaşındadır. Aslen Tokatlı olan Kaşıkçı'nın bir erkek kardeşi var. Babası asker, annesi ev hanımıydı. Evli ve bir erkek çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, Gökçeada'da yarışıyor, eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'nde tamamladı. 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda mesleki eğitim aldı. Kaşıkçı, Gökçeada'da bir otelde aşçı olarak çalışıyor.

Eren Kaşıkçı, MasterChef'te birinci olmak için son olarak finalde mücadele edecek.

Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Eren Kaşıkçı Kaç Yaşında?

Eren Kaşıkçı Evli Mi?

MasterChef Eren, 2015 yılında çalıştığı otelde eşi Ecem Kaşıkçı ile tanıştığını ve birlikte Bodrum'a yerleştiklerini söyledi. 2017 yılında Ecem ile evlenen ve Çanakkale'nin en popüler turistik bölgelerinden Gökçeada'ya taşınan Allen, 'Oraya yeni hikayeler yazmak için gittik' dedi.