Kagithane'de Bir Kadinin Köfte Sattigi Minibüs Yandi

Kagithane’de köfte arabasi olarak kullanilan minibüs yandi. Minibüste çok sayida tüpün patlamamasi olasi bir faciayi önledi. Köfte arabasi yanan kadin minibüsün kundaklandigini iddia etti.

Yangin, saat 23.15 siralarinda Kagithane Nurtepe Mahallesi Halitpasa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde olan ve bugün için kapali olan köfteci minibüsü henüz belirlenemeyen bir sebeple yandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yanan minibüse itfaiye ekipleri müdahale etti. Itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucu yanan minibüs kisa sürede söndürüldü. Minibüste bulunan tüplerin patlamamasi ise büyük bir faciayi önledi.

Minibüsü yanan Bircan Pakir:

“Bugün hava soguk diye hiç tezgahimi açmadim. Burada köftecilik yapiyorum. Arkadasim arayarak arabamin yandigini söyledi.

Saka yaptigini düsündüm. Yangini son anda fark etmisler. Arabamin kundaklandigini düsünüyorum. Yapan kisiyi taniyorum. Daha önce camlarimi kirmislardi ben yeni yaptirdim. Onla mahkememiz sürüyor. Daha önce arabamin camlarini baltayla kirmislardi. Pandemiden dolayi çalismiyordum. Kredi çekip bu arabayi almistim. Tek basima ve kadin oldugum için herkes benimle ugrasiyor” dedi.

Yangin sonrasi minibüs kullanilmaz hale geldi.

Polis ekipleri yanginin çikis sebebine iliskin çalismasi sürüyor.
Kaynak: İHA