Bugün Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Edilecek Mi?

Artan kar yağışının ardından 5 ilde eğitim öğretime ara verildi. Birçok kişi ise konuyla ilgili olarak bugün okullar tatil mi sorusuna cevap aradı. Peki, bugün okullar tatil mi? 13 Ocak okullar tatil edilecek mi? İstanbul'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

Bugün Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Edilecek Mi?
Ülke genelinde görülen kar yağışı sebebiyle birçok okul eğitim ve öğretime ara vermek zorunda kaldı. Valiliklerden peş peşe açıklama yapılırken vatandaşlar ve öğrenciler konuyla ilgili detayları merak etti. Konu kapsamında sık sık aratılanlar arasında ise bugün okullar tatil mi ve 13 Ocak okullar tatil edilecek mi sorusu yer aldı. Hava sıcaklıklarının nasıl devam edeceği de oldukça merak ediliyor. Bugün okullar tatil mi sorusuna cevap almak ve konu hakkındaki detayları incelemek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Bugün Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Edilecek Mi?

Bugün Okullar Tatil Mi?


Kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği birçok kişi tarafından merak ediliyordu. 13 Ocak itibariyle en sık aratılanlar arasında ise bugün okullar tatil mi ve 13 Ocak okullar tatil edilecek mi soruları yer aldı. Özellikle Bayburt'ta görülen şiddetli kar yağışı sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü “İlimiz genelinde yoğun kar yağışı kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık ulaşım ve benzeri olumsuz etkilerinin olabileceği değerlendirildiğinden ilimiz il ve ilçelerin tamamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri 13 Ocak 2022 perşembe günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personelleri de belirtilen günde idari izinli sayılacaktır.” açıklamasında bulundu.


Bugün Okullar Tatil Mi? 13 Ocak Okullar Tatil Edilecek Mi?

Bayburt'ta okulların tatil edilmesinin ardından birçok kişi kendi ilinde kar tatili olup olmadığını merak etti. Konya'nın birçok ilçesinde de kar sebebiyle eğitim öğretime ara verildi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak “Ahırlı, Derebucak, Hadim, Seydişehir, Taşkent ve Yunak ilçelerinde kar yağışı ve buzlanma sebebiyle 13 Ocak 2022 Perşembe günü ilk, orta, lise tüm okullarda yüz yüze eğitime ilçe hıfzıssıhha kurullarınca 1 gün ara verilmiştir. Bu süre zarfında uzaktan eğitim yapacaktır' açıklaması yapıldı. Ayrıca Ordu'nun Korgan, Mesudiye ve Akkuş ilçelerinde okulların tatil edildiği aktarıldı. Tunceli'de bir diğer eğitime ara verilen iller arasında yer alıyor. Pülümür, Ovacık ve Nazımiye ilçelerinde ve Ağrı'nın Eleşkirt ilçelerinde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

İstanbul'da Bugün Okullar Tatil Mi?


İstanbul ‘da yaşayan birçok öğrenci artan kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Konuyla ilgili olarak en sık aratılanlar arasında İstanbul'da bugün okullar tatil mi sorusu yer aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada İstanbul'da hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı belirtildi. Bu sebeple birçok kişi eğitime ara verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Birçok ilde 13 Ocak günü tatil ilan edildi. Bayburt, Konya, Çanakkale ve Ağrı illerinde şiddetli yağış yaşanması okulların tatil olmasına neden oldu. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da da kar yağışı artamaya başladı. Birçok öğrenci konuyla ilgili detayları merak ediyor. İstanbul için okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.