HDP'li Semra Güzel'in teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı.

HDP'li Semra Güzel'in teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi
HDP'li Semra Güzel'in teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkmıştı! Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi
Güzel hakkında hazırlanan Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon'a havale edildi.

HDP'Lİ TERÖRİSTLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod adlı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğu ortaya çıktı. Vekilin terörist kıyafetlerini giydiği fotoğrafların yanı sıra, sevgilisi terörist Volkan Bora ile de görüntüleri ortaya çıktı.

TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle çıkan fotoğraflarının ardından AK Parti ve MHP'den sert tepkiler gelmiş ve Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması gerektiği vurgulanmıştı.

MUSTAFA ŞENTOP: DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILSIN

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, terör kamplarında teröristle fotoğrafı olan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile ilgili, "Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması gerekir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ: MECLİS'TE TERÖRİST İSTEMİYORUZ

Teröristle fotoğrafı ortaya çıkan, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında sert açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Meclis'te terörist istemiyoruz" dedi ve ekledi, "Semra Güzel'in dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır."

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ CAHİT ÖZKAN: MECLİS ÇATISI ALTINDA HESAPLAŞACAĞIZ

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TSK tarafından öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile sevgili olduğu ortaya çıkan ve birlikte fotoğrafları paylaşılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'e tepki gösterdi. Özkan, "Yeri ve zamanı gelince Meclis çatısı altında milletimizin istediği doğrultuda hesaplaşacağız." dedi.