Dini Nikahli Esiyle Tartisti, Gittigi Arkadaslarinin Evinden Kendini 4. Kattan Bosluga Birakti

Karabük’te tartistigi dini nikahli esine kizip arkadaslarinin yanina giden genç kadin, 4’üncü kattan kendini bosluga birakarak hayatini kaybetti.

Dini Nikahli Esiyle Tartisti, Gittigi Arkadaslarinin Evinden Kendini 4. Kattan Bosluga Birakti
Olay gece saatlerinde 100.Yil Mahallesi 1005. No’lu cadde de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir çocuk annesi Nurcan G. (32) dini nikahli esi ile tartistiktan sonra evi terk edip arkadaslarinin yanina gitti. Dini nikahli esinin arkasindan giden sahis tartismaya burada devam ettikten sonra evden ayirildi. Nurcan G. ise yasanan tartismanin üzerine arkadaslarina hava alacagini söyleyerek, evinin balkonuna geçti. Burada balkonun camini açarak bir anda kendini bosluga birakan Nurcan G. beton zemine düstü. Genç kadinin atladigini fark eden arkadaslari durumu 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptiklari kontrollerde genç kadinin hayatini kaybettigi belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve polislerin incelemesinin ardindan Nurcan G.’nin cesedi otopsi için Karabük Egitim Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Polis olayla ilgili sorusturma baslatirken, olay sirasinda eve bulunan 3 kisi ise ifadesi alinmak üzere karakola getirildi.

Kaynak: İHA