Selami Sahin, Fisekhane'de Konser Verdi

Yarim asri geçkin sanat hayatini geride birakan besteci ve yorumcu Selami Sahin, uzun bir aranin ardindan pandemi süreci sonrasi Istanbullu dinleyicileriyle Fisekhane Sahnesi'nde bir araya geldi.

Konser öncesi gazetecilerin sorularini yanitlayan Selami Sahin, "Ben müzikseverlerin heyecaniyla var oluyorum. Anlatmak için kelimeler kifayetsiz kaliyor. Her konserimde sanki hayatimda ilk defa sahneye çikar gibi bir heyecan duyuyorum. Sevenlerimle bulusmak benim için çok büyük bir mutluluk." dedi.

Sahin, pandemi döneminde çok konser teklifi aldigini, fakat sagliginin daha önemli oldugunu belirterek, "Pandemi dönemi boyunca en az 8 beste yaptim. Yil sonu insallah yeni bir albüm çikartacagim. Konserlerime yeni sarkilarimla devam edecegim. Albüm için inanilmaz güzel sarkilar yaptim. Insanlari mutlu edecek çok sarkim var. Sükürler olsun bu aydan itibaren sahnelere kaldigim yerden devam edecegim. Sevenlerimle bulusmak için sabirsizlaniyorum." diye konustu.

Kovid-19 tedbirlerine göre gerçeklestirilen konserde usta sanatçi, aralarinda "Seninle Basim Dertte", "Nerde Aksam Orada Sabah" ve "Gitme Sana Muhtacim"in bulundugu unutulmaz sarkilarini seslendirdi.

Selami Sahin, sahnede ise hayranlarina karsi, "Sahneye her geldigimde ilk defa gelmisim gibi hissediyorum ve bu gücü sizden, sizin büyük sevginizden aliyorum, Allah sizi basimdan eksik etmesin, iyi ki varsiniz." diye konustu.

Konserde, sanatçiya Semi Jazz Orkestrasi eslik etti.

Kaynak: AA