Otomobilin Kaputuna Giren Yavru Kedi Ekipleri Alarma Geçirdi

Aydin’in Nazilli ilçesinde bir otomobilin kaputuna giren yavru bir kedi ekipleri alarma geçirirken, kurtarma çalismalari sirasinda yoldan geçen Ketendere Mahalle Muhtari da kediyi kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

Otomobilin Kaputuna Giren Yavru Kedi Ekipleri Alarma Geçirdi


Olay, Hürriyet Caddesi üzerinde gece 00.15 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde eglence mekani isletmeciligi yapan Yilmaz Altintas isletmesini kapatarak otomobiline yöneldigi sirada otomobilinin altina kedi yavrusu girdigini gördü. Çevredeki esnaflardan yardim isteyen Altintas, kedinin sesini duymasina ragmen kaput içinde kalan kediyi bulamadi. Altintas’in 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak yardim istemesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yavru kediyi kaputtan çikartti. Ekiplerin elinden kaçan yaramaz kedi bu sefer de otomobilin teker bölümüne saklandi. Bu esnada olay yerinden geçen Ketendere Mahalle Muhtari Ünal Güngör itfaiye ekiplerine yardimci olmak için aracin altina girerek kediyi saklandigi yerden çikardi. Otomobilden çikartilan minik kedi olay yerinden hizlica uzaklasti.

Otomobilin sahibi Yilmaz Altintas kedinin zarar görmeden çiktigi için mutlu oldugunu belirterek, “Son anda aracin altina giren yavru kediyi gördüm. Allah korusun farkinda olmadan küçük yavruya zarar verebilirdim, neyse ki itfaiyeci arkadaslar ve muhtarimiz yardim etti ve kurtardik” dedi.

Kaynak: İHA