Tokat Belediye Bakani Eroglu Gençlerle Bir Araya Geldi

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, gençlerle bir araya geldi.

Eroglu, Tokat Konfederasyonu (TOKKON) ve Istanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (ISTOKDEF) isbirliginde Istanbul'da yasayan üniversite ögrencileriyle Tokat Belediyesi Sosyal Tesisleri ve baskanlik makaminda bulustu.

Gençlerle bir arada olmaktan dolayi mutlu oldugunu anlatan Eroglu, "Beni en heyecanlandiran toplantilar gençlerimizle ve özel gereksinimli bireylerimizle yaptigimiz toplantilardir. Sizleri gelecek anlaminda görmemiz bizleri heyecanlandirmistir. Tokat'imizin çesitli ilçe ve beldelerinden Türkiye'nin çesitli illerinde üniversite okuyan piril piril genç kardeslerimizle bir araya gelmenin mutlulugu, heyecani içindeyiz." dedi.

Istanbul'da Tokatlilarin nüfus olarak 4. sirada yer aldigini ifade eden Eroglu, "Tokatlilar insanliklariyla, vatanseverlikleriyle her zaman örnek olmustur. Tokat'tan samimi, dürüst, vatanina milletine hayirli hizmetlerde bulunan insanlar çikmistir, bununla gurur duyuyoruz. Istanbul'daki TOKKON, ISTOKDEF olmak üzere tamamiyla bir ve beraber olarak programlar tertip ediyor, hemsehrilerimizle bir araya geliyoruz. Yine ayni sekilde tüm derneklerimizi Tokat'imizda misafir ederek çesitli etkinliklere imza attik." diye konustu.

Kaynak: AA