Özer Açiklamasi 'Her Can Çok Kiymetli'

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer, asinin önemine dikkat çekerek, “Her can çok kiymetli” dedi.

Özer Açiklamasi 'Her Can Çok Kiymetli'
Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nün kamu ve özel huzurevleri ile yasli bakim merkezlerine yönelik toplantisi Akalin Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi’nde gerçeklesti. Kurum yetkililerinin katilimiyla yapilan toplantida Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer, yaslilara gösterilmesi gereken hassasiyetle ilgili önerilerde bulundu. Covid-19 salgininin önlenmesinde asinin önemine de dikkat çeken Özer, “Yaslilarimiz, salginda dezavantajli grup içerisinde yer aliyor. Dolayisiyla huzurevleri ve yasli bakim merkezleri asi konusunda, bu hassasiyeti gözeterek hareket etmeli. Her can bizim için çok kiymetli. Bakimlarina üst düzey önem verdiginizi bildigim yaslilarimizi, salgin döneminde de büyük bir özenle korudunuz. Adana ilimizdeki huzurevlerimiz, Türkiye genelinde salgini minimize etmeyi basaran illerimizden birisi oldu. Bu nedenle hepinize tesekkür ediyor, salgin tamamen bitene kadar rehavete kapilmadan ayni özveriyi sürdürmenizi temenni ediyorum” diye konustu.

Toplantinin ardindan Il Müdürü Nevzat Özer, Akalin Huzurevi ve Yasli Bakim Merkezi’nin Kurucu Müdürü Mustafa Akalin esliginde kurumda incelemelerde bulundu. Akalin, bakanlik tarafindan “Erisebilir Is Yerleri Halk Oylamasi”nda Türkiye üçüncülügüne layik görüldüklerini hatirlatarak, toplantiya ev sahipligi yapmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Toplanti ve incelemelerin ardindan Akalin, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer’e, ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, plaket takdim etti.
Kaynak: İHA