Manisa'da Uyusturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

Manisa’da polis ekipleri tarafindan düzenlenen uyusturucu operasyonunda çok miktarda uyusturucu madde ele geçirilirken, gözaltina alinan 2 kisi çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik Yunusemre ve Salihli ilçelerinde uyusturucu operasyonu düzenlendi.

Yunusemre ilçesinde durdurulan bir araç içerisinde ve sahsa ait ikamette yapilan aramalarda 37 parça halinde satisa hazir 51,31 gram reçine esrar maddesi, 51 adet ecstasy adi verilen hap, bin 135 TL uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen para ele geçirildi. Yakalanan yabanci uyruklu 1 süpheli sahis uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa’nin Salihli ilçesinde Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi görevlileri tarafindan yapilan uyusturucu operasyonunda ise bir ikamette yapilan aramada; 2 kilo 975 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Konuyla ilgili gözaltina alinan 1 süpheli uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA