Izmir'de 'Avrupa Spor Haftasi' Etkinligi Düzenlendi

Herkes Için Spor Federasyonu ile Izmir Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde "Avrupa Spor Haftasi" etkinlikleri Izmir'de yapildi.

"Herkes Için Ulusal Spor ve Saglik Günleri" sloganiyla 23-30 Eylül tarihlerinde kutlanan "Avrupa Spor Haftasi" dolayisiyla Izmir Konak Meydani'nda program düzenlendi. Sporcularin çesitli gösteriler sundugu programa çok sayida kisi katildi.

Türkiye Herkes Için Spor Federasyonu (HIS) Baskani Yasin Bölükbasi, etkinlikte yaptigi konusmada, Avrupa Spor Haftasi gecesini Izmir'e kentteki enerjiyi hissederek aldiklarini söyledi.

Spor gecesinde Izmir'de olmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Bölükbasi, "Biz 2019 yilinda Avrupa Spor Haftasi çalismalara baslamistik. Her geçen yil üzerine koyarak devam ediyoruz. Ilk yil 'beraber yürüyelim' dedik sadece. Geçtigimiz yil bütün branslarla 81 ilde beraberdik. Bu sene daha güçlü sekilde 2021 Avrupa Spor Haftasi'nin Izmir ayagini da coskuyla tamamlayalim. Izmir çok güçlü spor kültürü olan bir ilimiz. Federasyonumuzun da en çok antrenörünün oldugu sehir. Izmir'in gelecekte çok sampiyonlar çikaracagina inancimiz tam." diye konustu.

Etkinlikte protokol konusmalarinin ardindan Ece Seçkin konseri gerçeklestirildi.

Kaynak: AA