Sivas'ta Rehber Ögretmenler Bir Araya Geldi

Sivas’ta 2021-2022 Egitim Ögretim Yili Sene Basi Rehber Ögretmenler Toplantisi yapildi.

Sivas'ta Rehber Ögretmenler Bir Araya Geldi
Muhsin Yazicioglu Kültür Merkezinde gerçeklestirilen toplantiya Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, Sube Müdürü Resul Çatal ve il genelinde görev yapan rehber ögretmenler katildi.

Toplantida konusan Aslan, rehber ögretmenlerin sorumlulugunun büyük olduguna vurgu yaparak; "Hem çocuklarimizin hem de ülkemizin gelecegi için sizlerin rehberligine ihtiyacimiz var" dedi.

Çocuklarimizi gelecege hazirlamak birinci görevimiz

Basari için el ele vermenin, gönülden çalismanin sart olduguna vurgu yapan Aslan, "Sivas’ta çok güzel bir birliktelik var. Biz bu birliktelik ruhunu canli tutar ve hep birlikte gayret gösterirsek arzu ettigimiz basarilari yakalariz. Çocuklarimizi, gelecege en iyi sekilde mutlu ve huzurlu olarak hazirlamak bizim birinci görevimiz. Bu noktada sizin rehberliginiz çok önemli. Hem okullarinizda ögrenci ve okul idarecilerimiz için hem de bizim yürüttügümüz, hayata geçirmeyi planladigimiz çalismalar için bizlere rehberlik etmenizi bekliyoruz" dedi.

Aslan, konusmasinin ardindan rehber ögretmenlerin görüs, öneri ve taleplerini dinledi. Toplantida yil boyu yürütülecek rehberlik faaliyetleri ve uygulanmasi planlanan çalismalara yönelik degerlendirmelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA