Minik Ögrencinin Sözleri Aslan'i Duygulandirdi

Sivas Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, Kangal’da okullari ziyaret ederek ögrenci ve ögretmenlerle bir araya geldi.

Minik Ögrencinin Sözleri Aslan'i Duygulandirdi
Ilk olarak Kangal Milli Egitim Müdürlügünü ziyaret ederek Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Alkan ve kurum idarecileri ile sohbet eden Aslan, ilçenin egitim durumu ile ilgili bilgi aldi.

Daha sonra Ayhan Erkan Ilkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Aslan, siniflari gezerek ögrencilerle sohbet etti. 2/A sinifi ziyaretinde, ögrencilere; "Bizden bir isteginiz var mi çocuklar?" sorusunu yönelten Aslan, Muhammed Salih Aydemir isimli ögrencinin; "Bayragimiza, devletimize, milletimize zarar gelmesin" sözleri karsisinda duygu dolu anlar yasadi.

Vatan ve bayrak sevgisini dile getiren ögrenciyle yakindan ilgilenen Aslan, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler bu ülkenin gelecegisiniz. Bu sözleri duymak beni çok mutlu etti" dedi.

Aslan, ögrencilerin, "Okullarimizin bir daha kapanmasini istemiyoruz" sözlerine ise "Bizler bu konuda gereken tüm tedbirleri aliyoruz. Sizlerin de bu tedbirlere uymanizi ve büyüklerinize de örnek olmanizi istiyorum. Eger hep birlikte gayret gösterir, tedbirlere uyarsak, insallah okullarinizdan ayri kalmayacaksiniz" ifadeleri ile karsilik verdi.

Sinif ziyaretlerinin ardindan, okulda görev yapan ögretmenlerle de bir araya gelen Aslan, ögretmenlerin görüs, öneri ve taleplerini dinledi.

Aslan daha sonra Alkan ile birlikte Koç Anadolu Lisesini ziyaret etti. Siniflari gezerek ögrencilerle sohbet eden Aslan, önemli nasihatlerde bulundu. Sivas Valisi Salih Ayhan’in egitime büyük önem verdigini ve bunun önemli bir firsat oldugu belirten Aslan; "Sayin Valimizin himayelerinde gerek Destekleme ve Yetistirme Kurslarimizla, gerek kaynak destegi ile sizlere gereken katkiyi saglamaya devam edecegiz. Sizlerin basarisi için ögretmenlerimiz, okul idarecilerimiz ve bizler büyük gayret gösteriyoruz. Sizlerden de çok çalismanizi ve gayret göstermenizi istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA