Kazada Hayatini Kaybeden Komiser Yardimcisi Için Tören Düzenlendi

Bartin’da otobüsle otomobilin çarpistigi kazada esi ile birlikte hayatini kaybeden Bartin Il Emniyet Müdürlügünde görevli Komiser Yardimcisi Ugur Özdemir (43) için emniyet binasi önünde tören düzenlendi.

Kazada Hayatini Kaybeden Komiser Yardimcisi Için Tören Düzenlendi
Bartin’in Akmanlar mevkiinde kontrolden çikan yolcu otobüsü Ugur Özdemir ve esi Emine Özdemir’in içinde bulundugu otomobille çarpisirken feci kazada Bartin Il Emniyet Müdürlügünde görevli Komiser Yardimcisi Ugur Özdemir ve esi Emine Özdemir ile birlikte otobüs soförü Halit Ugur hayatini kaybetti.

Komiser Yardimcisi Ugur Özdemir için Bartin Il Emniyet Müdürlügü binasi önünde tören düzenlendi.

Törene Bartin Valisi Sinan Güner, Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, Bartin Cumhuriyet Bassavcisi Faruk Kaynak, Bartin Il Emniyet Müdürü Sakir Engin Korkmaz, Özdemir’in mesai arkadaslari ve aile bireyleri katildi.

Özdemir’in Türk bayragina sarili naasi Emniyet Müdürlügü binasina getirildi.

Bartin Il Müftüsü Abdulcelil Çakar tarafindan okunan duanin ardindan Komiser Yardimcisi Ugur Özdemir’in cenazesi memleketi Bolu’nun Mudurnu ilçesine gönderildi.

Trafik kazasinda esi ile birlikte hayatini kaybeden Komiser Yardimcisi Ugur Özdemir’in Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akrabalarinin cenaze törenine katilmak için yola çiktiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA