Karaman Valisi Isik Ögrenci Yurtlarinda Incelemelerde Bulundu

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Kredi Yurtlar Kurumuna bagli ögrenci yurtlarini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.



Hatuniye Kiz Ögrenci Yurdu ve Piri Reis Erkek Ögrenci yurtlarini ziyaret ederek yurtlarin çalisma odasi, yemekhane ve salon gibi farkli bölümlerinde incelemelerde bulunan Vali Isik, yurtta kalacak ögrenci sayisi ve kurum tarafindan ögrencilere yönelik verilecek hizmetler hakkinda Il Müdürü Ali Osman Bebek'ten bilgiler aldi.

Yurt binasi önünde çocuklarini bekleyen aileler ve ögrencilerle sohbet eden Vali Isik, imkanlar nispetinde üniversitede egitim gören ögrencileri kalacaklari yurtlara yerlestirmeye basladiklarini belirtti.

Isik, farkli illerden gelerek çocuklarini yurtlara teslim eden ailelere müsterih olmalarini, egitim hayatlarini sürdürmek için Karaman'a gelen ögrencilerin her türlü ihtiyaçlarinin ilgili kurum tarafindan karsilanacagini aktardi.

Uzun bir aradan sonra yüz yüze egitimin basladigi 2021-2022 yili egitim-ögretim yilinin hayirli olmasi dileklerinde bulunan Isik, üniversitelerin yüzyüze egitim verecek olmasi nedeniyle yurt sorunu yasayabilecek ögrencilerin hiçbir sekilde magdur edilmeyecegini, konuyla ilgili gerekli çalismalarin ilgili kurum tarafindan büyük bir hassasiyet ve titizlikle yürütüldügünü ifade etti.

Kaynak: AA