Erel Açiklamasi 'Eregli Ile Erdemir Bir Bütündür'

Kdz. Eregli Gazeteciler Dernegi (EGD) Yönetim Kurulu, Eregli Demir ve Çelik Fabrikalari (Erdemir) Genel Müdürlügü’nü ziyaret etti.

Erel Açiklamasi 'Eregli Ile Erdemir Bir Bütündür'
EGD Baskani Safak Erel, Baskan Yardimcisi Vedat Kiliç, Genel Sekreter Haydar Yagiz, Mali Sekreter Ilknur Özen, Yönetim Kurulu Üyeleri Çigdem Koç, Recep Akkaya ve Fedai Kaçar ile birlikte; Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’i ziyaret etti.

Ziyarette konusan EGD Baskani Erel; Erdemir’in, kurumsal sosyal sorumluluk anlayisi çerçevesinde bölgeye sagladigi katkilardan dolayi Genel Müdür Oral’a tesekkür etti.

“Eregli ile Erdemir bir bütündür” diyen Erel; Erdemir’in, Eregli Belediyesi ile iyi iliskiler içerisinde olmasinin ilçe halki tarafindan da memnuniyetle karsilandigini ifade etti.

Erdemir’in özellestirilmesi sürecinden de söz eden Erel; Sirketin, OYAK Grubu tarafindan satin alinmasindan gurur duydugunu kaydetti.

EGD Yöneticilerinin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral da OYAK Grubu bünyesindeki Erdemir’in, Türkiye’nin gözbebegi oldugunu ve emin adimlarla yoluna devam ettigini söyledi.



Erdemir’in, dünyanin önde gelen sirketlerinden biri oldugunu vurgulayan Oral, kendisinin ve tüm personelin de bu sorumluluk bilinciyle hareket ettigini ifade etti.

Ziyaretten dolayi EGD Baskani Erel ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine tesekkür eden Oral, geçmiste oldugu gibi bundan sonra da bölgeye katkilarinin sürecegini ve Kdz. Eregli Belediyesi ile iyi iliskiler içerisinde olduklarini ifade etti.

EGD Yöneticilerinin Oral’i ziyaretinde, Insan Kaynaklari Direktörü Atilla Yelboga, OYAK Maden Metalürji Grup Kurumsal Iletisim Müdürü Ayper Topcu da hazir bulundu.
Kaynak: İHA