Asi Için Gelen Vatandasin Asisini Saglik Müdürü Benli Yapti

Kayseri’de asi için aile sagligi merkezine gelen bir vatandasin asisini Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli yapti.

Asi Için Gelen Vatandasin Asisini Saglik Müdürü Benli Yapti
Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli; beraberinde Saglik Hizmetleri Baskani Doç. Dr. Serhat Koyuncu, 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi Bashekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer ile birlikte TOKI Aile Sagligi Merkezi ve 112 Acil Istasyonunu ziyaret etti. TOKI Aile Sagligi Merkezi ziyareti sirasinda Benli’ye, Aile Sagligi Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Rifat Türker eslik etti. Merkezde verilen saglik hizmetlerini yerinde gözlemleyen Benli, vatandaslar ile de görüserek istek ve taleplerini dinledi. Ziyaret sirasinda asi olmak için merkeze gelen bir vatandasin da asisini kendi yapan Il Saglik Müdürü Benli; özellikle gebelerin ve kanser hastalarinin asilanmasinin Covid-19’a bagli ciddi saglik problemlerinin önlenmesine büyük etkisi oldugunun altini çizerek vatandaslarin asi konusuna gereken hassasiyeti göstermeleri gerektigini dile getirdi.

Aile Sagligi Merkezi ziyaretinin ardindan 112 Acil Saglik Hizmetleri Istasyonunu ziyaret eden Benli, istasyonda görevli personelden istasyonun bagli oldugu bölgedeki nüfus yogunlugu ve bölgede yasanan vakalar hakkinda bilgi alarak genel durum degerlendirmesi yapti.
Kaynak: İHA