Bayburt'ta Kentsel Dönüsüm Toplantisi Düzenlendi

AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Gençosman Mahallesi'nde yapilmasi planlanan Kentsel Dönüsüm Projesi kapsaminda mülkiyet sahipleriyle bir araya geldi.

Bayburt Belediyesinde düzenlenen toplantida, Milletvekili Battal ve Belediye Baskani Pekmezci, Ankara'da, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ve Toplu Konut Idaresi (TOKI) yetkilileriyle yaptiklari görüsmeler hakkinda mülk sahiplerine bilgi verdi.

Bayburt'a yeni vizyon kazandirmak ve kentsel dönüsümü hayata geçirmek için uzun süredir çalistiklarini belirten Battal, "Sizlerin de atacaginiz adimlarla insallah sehrimizde kentsel dönüsümü hayata geçirecegiz." dedi.

Pekmezci ise kentsel dönüsüm için su ana kadar yogun bir çaba sarf ettiklerini ve bu konuda mülkiyet sahiplerinin menfaatlerini korumaya çalistiklarinin altini çizdi.

Bayburt'a yeni vizyon kazandirmak ve sehri yeniden imar etmek için uzun süredir kentsel dönüsüm konusunda gayret ettiklerini vurgulayan Pekmezci, "Sizlerin de menfaatlerini göz önünde bulundurarak taleplerimizi ilettigimiz Sayin Bakanimiz, kentsel dönüsümün takipçisi olacagini ve kendi koordinatörlügünde olusacak heyetle çalismalarin hizlandirilacagini bildirdi." diye konustu.

Toplanti, Bayburt Belediyesi Kentsel Tasarim Müdürü Teoman Hakan Orhan tarafindan kentsel dönüsüm sürecine iliskin yapilan sunumla sona erdi.

Kaynak: AA