Sütçüler-Antalya Arasi 1 Saat 20 Dakikaya Inecek

Isparta’nin Sütçüler ilçesi sinirlarinda yer alan 15 kilometrelik yolun asfaltlanmasi sonrasinda Sütçüler ile Antalya arasindaki mesafe 2 saat 30 dakikadan yaklasik 1 saat 20 dakikaya inecek. Zorlu sartlardaki arazide zemin kaplama islemleri sürüyor.

Sütçüler-Antalya Arasi 1 Saat 20 Dakikaya Inecek
Isparta Valiligi Il Özel Idaresi Yol ve Ulasim Hizmetleri Müdürlügü Sütçüler ilçesinde 3 ekibiyle çalisiyor. Vali Ömer Seymenoglu beraberinde Sütçüler Kaymakami Ismail Güney, Il Genel Meclisi Baskani Serkan Keskin, Il Genel Meclisi üyeleri, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoglu ve yöre halki ile birlikte Sütçüler-Antalya(Gebiz) yolunu inceledi, yetkililerden bilgi aldi.

Isparta sinirlari içerisinde kalan 15 km’lik kismin sathi asfalt kaplanmasiyla birlikte Sütçüler ile Antalya (Gebiz) arasindaki mesafe yaklasik olarak 1 saat 20 dakikaya inecek. Zorlu arazi sartlarinda gerçeklesen çalismalarda zemin kaplama islemleri devam ediyor.

Bölgede yasayan vatandaslar ise yolun açilmasini büyük bir heyecanla beklediklerini belirterek, yolun açilmasiyla birlikte Antalya’ya olan mesafenin yari yariya kisalacagini ifade ettiler.

Bu yil içinde hava sartlari elverdigi takdirde sathi kaplama asfalt islemi tamamlanarak yolun trafige açilacagi belirtildi.
Kaynak: İHA