Çine'de Okul Servis Araçlarina Siki Denetim

Çine’de yeni egitim döneminin baslamasiyla birlikte egitim kurumlarina ögrenci tasiyan servis araçlarina siki denetimler sürüyor.

Çine'de Okul Servis Araçlarina Siki Denetim
Çine’de 2021-2022 Egitim-Ögretim yilinin baslamasiyla birlikte ögrencilerin ve okul servis araçlarinin, trafik kazalari olusmamasi ve çocuklarin güvenli bir trafik ortaminda egitim ögretimlerini saglamaya yönelik Çine Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Amirligi ekipleri ve Ilçe Jandarma Komutanligi Trafik ekipleri tarafindan denetim ve kontroller titizlikle devam ediyor. Servis araçlarinin denetimlerinde evrak kontrolleri, araçlarda alinmasi ve uyulmasi gereken kurallarin kontrollerinin yani sira servis görevlilerine korona virüs tedbirleri konusunda da bilgilendirmelerde bulunuluyor. Ekipleri, kurallara uyan servis soförlerine tesekkür ederken eksiklikler bulunan servis soförleri uyarilarda bulunuldu.

Yapilan denetime, 191 Nolu Çine ve Köyleri Servis Hizmetleri Motorlu Tasimacilik Kooperatif Baskani Kenan Sahin ve servis soförleri, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü yetkilileri ve servis denetim komisyonu üyeleri de katildi.

Denetmelerde 64 adet ilkögretim, 54 adet orta ve lise, 6 adet özel egitim olmak üzere toplam 124 okul servis araci kontrol edildi.
Kaynak: İHA