Koruyucu Ailesi Kesfetti, Kendi Imkanlariyla Ilk Kisisel Sergisini Açti

Çankiri’da koruyucu aile tarafindan resim yetenegi kesfedilen Kardelen Bolulu, ilk kisisel sergisini açmanin mutlulugunu yasadi.

Koruyucu Ailesi Kesfetti, Kendi Imkanlariyla Ilk Kisisel Sergisini Açti
Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Çankiri Il Müdürlügü bünyesinde koruyucu aile etkinlikleri kapsaminda koruyucu aile hizmet modelinden faydalanan Kardelen Bolulu’nun çizdigi resimler, ailenin dikkatini çekti. Daha sonrasinda çizimlerine devam eden Bolulu, yapmis oldugu resimlerle birlikte ilk kisisel sergisini açti. Kardelen Bolulu’nun kisisel resim sergisinde 54 resim bulunurken, 100. Yil Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin begenisine sunuldu.

Sergide konusma yapan Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü ve koruyucu aile olan Hasan Tahsin Yildirim, "Kardelen kizimiz, küçüklükten beri yapmis oldugu bazi resimleri görünce kendisinin insallah gelecekte iyi bir resim ögretmeni, hatta ülkemizi gururlandiracak sekilde bir ressam olma yetenegini kendim hissettim. Bugünkü resimleri gördükten sonra sizler de ayni kanaatte olursunuz. Kizim adina, kurumum adina tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA