AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, Ilçe Ziyaretlerini Sürdürdü Açiklamasi

'Esnafimizin ve vatandaslarimizin yüzünün gülmeye basladigi bugünlerde güzel bir haber aldik. Pandemi kosullarina ragmen yatirim ve ihracatin olumlu etkisi sayesinde ülkemiz bu yilin 2. çeyreginde yüzde 21,7 oranla büyüme rekoru kirdi'

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydin, ilçe ziyaretleri kapsaminda Kesap'i ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Aydin, yaptigi yazili açiklamada, vatandaslarin gönlüne tek tek dokunmak için ziyaretlerde bulunduklarini belirtti.

Esnafin ve vatandaslarin yüzünün gülmeye basladigi bugünlerde güzel haberler geldigine isaret eden Aydin, sunlari kaydetti:

"Pandemi kosullarina ragmen yatirim ve ihracatin olumlu etkisi sayesinde ülkemiz bu yilin 2. çeyreginde yüzde 21,7 oranla büyüme rekoru kirdi. Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ile icra edilen hizli ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkinmayi tesis etmistir. Dolayisiyla bu büyümeyle ayni zamanda Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde dünya birinciligi elde edilmistir."

Ekonomik istikrar dolayisiyla daha güzel neticeler elde edileceginden süphe olmadigini vurgulayan Aydin, "Cumhurbaskanimiz ülke meseleleriyle ilgili yogun bir çalisma ivmesi kat ederken bizler de sahada milletimizin yaninda olarak el birligiyle var gücümüzle çalisiyoruz. Rabbim baki kalan bu kubbede hos bir sada birakmayi ve bu cografyanin insanina nice güzel hizmetler etmeyi nasip eylesin. Allah birlik ve beraberligimizi daim eylesin." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA