AK Parti Edirne Milletvekili Aksal Ve Il Baskani Iba, Uzunköprü'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Il Baskani Belgin Iba, Uzunköprü'de köy ve mahalle muhtarlariyla toplantida bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen istisare ve degerlendirme toplantisinda Aksal ve Iba, muhtarlarin taleplerini dinledi.

Muhtarlarla her zaman iletisim halinde olduklarini belirten Belgin Iba, hizmetin en kilit noktalara götürülmesi hususunda muhtarlarin kendileri için kiymetli oldugunu söyledi.

Uzunköprü'nün 53 köyündeki her bir vatandasa ulasabilmek için muhtarlarin destek ve görüslerinin önemli oldugunu ifade eden Iba, "Ak Parti teskilati olarak her firsatta köylerimizi ziyaret ederek köylümüzle bir araya gelmeye gayret ettik. Il binamizin kapisi sizlere ve tüm Edirne halkina her zaman açik. Sizler de siklikla bizi ziyaret ederek onurlandirdiniz. Hizmetin ülkenin her yerinde en kilit noktalara dahi götürülmesi hususunda muhtarlarimiz bizim için çok kiymetlidir." diye konustu.

Iba, Uzunköprü'de 2002 yilindan buyana önemli yatirimlarin hayata geçirildigini belirtti.

Yatirimlarin sürdügünü ifade eden Iba, sunlari kaydetti:

"Çok amaçli gençlik ve spor merkezi, TOKI konutlari, üniversite KYK Yurdu, tarihi köprümüze alternatif yeni köprü, tren garinin yenilenmesi ve daha nice yatirim ve hizmeti Uzunköprü'müzde hayata geçirdik. Bu dönem yatirimlarimiz hiçbir ilçemizde olmadigi kadar çok hizli gidiyor. Son yillarda gerçeklestirdigimiz atilimlar ile 200 yatakli yeni devlet hastanesinden aile sagligi merkezlerine, degerlerimizi agirlayacagimiz huzurevinden gençlerimizin sosyallesecegi spor sahalarina ve yüzme havuzuna, tarihi tas köprümüzün onarimindan Çiftlikköy yol yapimina kadar onlarca hizmeti Uzunköprü'müze kazandirdik."

Toplantiya il baskan yardimcilari, Il Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, teskilat mensuplari ile Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarlari Dernegi Baskani Nevzat Öztürk de katildi.

Kaynak: AA