Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Denizli'de Temaslarda Bulundu

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, partisinin Denizli il kongresine katildi.

Denizli'de temaslarda bulunan Davutoglu, Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek ve Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan'i ziyaret etti, ardindan esnafla görüstü.

Daha sonra Denizli Esnaf Sarayi Konferans Salonu'nda partisinin olagan il kongresine katilan Davutoglu, aylardir Anadolu'yu gezdiklerini ve halkla iç içe olduklarini belirtti.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin açiklamalari üzerine yogunlasmak istedigini dile getiren Davutoglu, "Bana 'Serok Ahmet' diyerek beni itham ettigini zannediyor. 1 Nisan 2016'da bölgeye yaptigim ziyarette 'Bizim basbakanimiz Ankara'dan gelen Türkmen çocugu Davutoglu' demek istediklerinden Diyarbakirlilar o ifadeyi kullanmislardir. Diyarbakirlilarin bana Serok demesi de Aydinlilarin, Denizlililerin Efe demesi de sereftir." diye konustu.

Irak'tan gelen bir televizyona verdigi mülakatta Amed sözcügü geçtigi için Bahçeli'nin kendisine ayar vermeye çalistigini savunan Davutoglu, Diyarbakir diyene de Amed diyene de saygi duyduklarini vurguladi.

Adaleti hakim kilmak için baskilar altinda yola çiktiklarini savunan Davutoglu, bütün vatandaslari insan onuruyla yasatacak yeni bir dönemi baslatmaya geldiklerini sözlerine ekledi.

Davutoglu, buradaki programin ardindan sivil toplum kurulusu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kongrede Aykut Yildirim tekrar il baskani seçildi.

Kaynak: AA