Öldürülen Torbali Ilçe Saglik Müdürü'nün Adi, Agiz Ve Dis Sagligi Merkezinde Yasayacak

Izmir'in Torbali ilçesinde öldürülen Ilçe Saglik Müdürü Fuat Mehmet Park'in adi, Torbali'daki Agiz ve Dis Sagligi Merkezine verildi.

Izmir Valiliginden yapilan yazili açiklamaya göre, 29 Aralik 2019'da Ertugrul Mahallesi'ndeki evinde silahli saldiri sonucu öldürülen Torbali Saglik Müdürü Fuat Mehmet Park'in adi, düzenlenen törenle Ilçe Agiz ve Dis Sagligi Merkezine verildi.

Törene, Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Kaymakam Ercan Öter, AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Belediye Baskani Mithat Tekin, Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Burak Öztop, saglik çalisanlari ve Park'in yakinlari katildi.

Vali Kösger, törende yaptigi konusmada, Fuat Mehmet Park'in çok degerli, sevilen, sayilan, entelektüel ve iyi yetismis bir insan oldugunu belirtti.

Park'in ömrünü insanlara adadigini anlatan Kösger, "Böyle bir insan yetistirmek kolay degil ve bir ömür gerekiyor. Merhum doktorun hayatini kaybetmesine neden olan sahis da vaktiyle iyi yetistirilmis ve topluma kazandirilmis olsaydi, Torbali için büyük bir deger olan hocamizi kaybetmemis olacaktik. Dolayisiyla hiçbir insanimizi ihmal etmeden, kabiliyeti dogrultusunda topluma kazandirmamiz ve her insanimizi çok iyi yetistirmemiz lazim." ifadelerini kullandi.

Açilis konusmalarinin ardindan Vali Yavuz Selim Kösger ve beraberindekiler, "Torbali Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Dr. Fuat Mehmet Park Polikliniklerinde" incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA