Kahraman Polis Memuru Canini Hiçe Sayip Intihar Girisimini Önledi

Kayseri’de eski esine nafakasini ödeyemedigini iddia eden sahis, aracinin üstünde üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalisti. Sahsin dikkatsizliginden faydalanan bir polis memuru kendi canini hiçe sayarak adami etkisiz hale getirdi.

Kahraman Polis Memuru Canini Hiçe Sayip Intihar Girisimini Önledi
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydani’nda meydana gelen olayda H.T. (36), eski esine nafakasini ödeyemedigi için aracinin üzerinde üstüne benzin döküp kendini yakmak istedi. Çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, sahsi ikna etmek için çalisti. Bidonun içindeki benzini üzerine dökmeye devam eden H.T., bir süre sonra aracin üstünden inerek yürümeye basladi.

Sahsin dikkatsizliginden faydalanan Güvenlik Sube Müdürlügünde görevli polis memuru, kendi canini hiçe sayarak sahsin üzerine atladi. Etkisiz hale getirilen H.T.’nin elindeki benzim bidonu ve çakmak alinirken, çevredeki vatandaslarda rahat bir nefes aldi. H.T. olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan karakola götürüldü. Itfaiye ekipleri de yere dökülen benzini ve araci su ile temizledi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA