GÜNCELLEME - Elazig'da Japon Turistin Yaralandigi Biçakli Saldiriyla Ilgili Yakalanan Bir Kisi Tutuklandi

ZANLININ YAKALANMASI VE ADLI SÜREÇ EKLENDI.

Elazig'in Sivrice ilçesinde Japon uyruklu turistin kamp yaptigi alanda yaralandigi biçakli saldiriya iliskin gözaltina alinan bir kisi tutuklandi.

Shogan Kameda (45), Sivrice'de Hazar Gölü çevresinde kamp yaptigi alanda bir kisinin biçakli saldirisi sonucu vücudunun çesitli yerlerinden yaralandi.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine 112 Acil Servis ekibince Elazig Fethi Sekin Sehir Hastanesi'ne kaldirilan Shogan'in tedavisi sürüyor.

Shogan, hastane odasinda AA muhabirine, 12 yil önce bisikletiyle Japonya'dan dünya turuna çiktigini, Türkiye turu kapsaminda Mus'un ardindan Elazig'a geldigini söyledi.

Kamp yaptigi alanda disini firçalarken kimligi belirsiz kisi tarafindan biçakli saldiriya ugradigini belirten Shogan, "Çay bahçesi vardi. Orada oturdum. Sahibinden de izin aldim, sonra kahvalti yaptim. Dis firçalarken biri bana bakiyordu. Neden uzun süre bana baktigini ve neden kizdigini sordum. Cevap verdi ama ne dedigini anlayamadim. O sirada çikardigi biçakla bana saldirdi." dedi.

Shogan, olayla ilgili sorusturma kapsaminda polis ekiplerinin kendisine bazi fotograflar gösterdigini, fotograftan saldirgani teshis ettigini dile getirdi.

Polis ekiplerince yürütülen çalisma sonucu biçakli saldiriyi gerçeklestirdigi iddiasiyla D.B. yakalandi.

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen D.B, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kaynak: AA