Ünye Kaymakamligina Atanan Ayhan Isik Görevine Basladi

Ordu'nun Ünye ilçesi Kaymakamligina atanan Ayhan Isik, görevine basladi.

Ünye Hükümet Konagina gelisinde kurum amirleri tarafindan karsilanan Isik, kurum amirleri ile Kaymakamlik Toplanti Salonunda tanisma toplantisi düzenledi.

Kaymakam Isik, burada gazetecilere yaptigi açiklamada, Ünye'de göreve basladigi için duydugu memnuniyetini dile getirdi.

Ünye ilçesinde önemli hizmetler yapildigini ifade eden Isik, "Karadeniz'in incisi Ünye'de göreve baslamanin heyecanini yasiyorum. Buraya gelmeden önce Ünye ile ilgili arastirma yapma firsatim oldu. Ünye'de hakikaten önemli hizmetler yapilmis onu gördüm. OSB kisa zamanda hayata geçirilmis. Önemli tarihi potansiyeli olan bu ilçede tarihi eserlerle ilgili çalismamalar yürütülmüs. Ilçemiz esas itibari ile turizmden sanayiye, tarima önemli bir potansiyeli bünyesinde tasiyor." dedi.

Isik, hep birlikte Ünye'yi daha ileriye götürmek için çalisacaklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"En ücra kösede yasayan vatandasimiza kadar hep birlikte ulasma gayreti içerisinde olacagiz. Özellikle yönetimde yönetisim anlayisini önemsiyorum. Kararlarimizi alirken, kararlara konu olan bütün paydaslarimizla istisare içerisinde olacagiz. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir sekilde yerine getirme gayreti içerisinde bulunacagiz. Bizim önemli bir hizmet alanimizda emniyet ve asayis. Emniyet ve asayisin tesisi noktasinda her zamanki hassasiyetimizi devam ettirecegiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Ünye'mizi daha ileriye götürmek daha yasanir bir ilçe haline getirmek için çalisacagiz."

Kaynak: AA