DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Partisinin Akçakoca Ilçe Kongresine Katildi

DEVA Partisi Genel Baskani Ali Babacan, partisinin Akçakoca Kongresi'ne katildi, 2 ilçe parti binasinin açilisini gerçeklestirdi.

Babacan, Akçakoca ilçesindeki bir dügün salonunda gerçeklestirilen kongrede yaptigi konusmada, 9 ay önce Düzce Kongresi'ni gerçeklestirdiklerini, bugün ise Akçakoca'da kongre yapmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Türkiye'yi adim adim gezmeye devam ettiklerini belirten Babacan, "Ülkemizin her bir kösesinde teskilatlanmaya devam ediyoruz. Her kesimden vatandasimiz bizlere gelip derdini anlatiyor. Memleketimizi anlamaya çalisiyoruz ve her yastan insanimizi dinlemeye çalisiyoruz." dedi.

Parti olarak teskilatlanmaya önem verdiklerine deginen Babacan, "Bugün itibariyla 81 ilimizde yapilanmalarimizi yapmis durumdayiz. Türkiye'de bulunan 973 ilçenin 650'sinde ilçe teskilatlarimizi açmis durumdayiz. Yil sonuna kadar yapilanmamizi tamamlayip Türkiye'nin dört bir yaninda vatandaslarimiza bulusmaya devam edecegiz. Partimizi vatandaslarimiza tanitacagiz." diye konustu.

Tek listeyle gerçeklestirilen kongrede Akçakoca Ilçe Baskani Gönül Isgören oldu.

Babacan, ayrica kentte gün boyu düzenledigi programda Akçakoca ve Cumayeri parti hizmet binalarinin açilislarini gerçeklestirdi.

Esnaf ziyaretleri yapan Babacan, yerel basin mensuplariyla da sohbet toplantisi düzenledi.

Kaynak: AA