Ulastirma Ve Altyapi Bakani Karaismailoglu'ndan 'Dalaman Havalimani'nda Trafik Durdu' Iddiasina Yalanlama Açiklamasi

'Dalaman Havalimani'na yakin noktadaki yangin kisa sürede bertaraf edildi, havalimani normal trafigine devam ediyordu ve su anda da devam ediyor' 'Havalimaninda herhangi bir problem yok. Sivil ve yangina müdahale uçaklari rahat bir sekilde programlarini icra ediyorlar'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Dalaman Havalimani'nin normal trafigine devam ettigini bildirdi.

Havalimaninda incelemelerde bulunan Karaismailoglu, yaptigi açiklamada, buraya yakin bir bölgede ufak çapli da olsa yangin çiktigini söyledi.

Bütün ekiplerle güçlü bir sekilde yüklenerek yangini kisa sürede bertaraf ettiklerini belirten Karaismailoglu, basinda "Dalaman Havalimani'nda trafik durdu" seklinde haberlerin çiktigini hatirlatti.

"Dalaman Havalimani'na yakin noktadaki yangin kisa sürede bertaraf edildi, havalimani normal trafigine devam ediyordu ve su anda da devam ediyor." diyen Karaismailoglu sunlari kaydetti:

"Burasi yanginla mücadelede önemli bir havalimani. Uçaklarin tamamina yakini bu havalimanindan ikmallerini yapiyorlar. Helikopterlerin de hava araçlarinin da yöneltildigi merkez olarak çalisiyor. Havalimaninda herhangi bir problem yok. Sivil ve yangina müdahale uçaklari rahat bir sekilde programlarini icra ediyorlar. Havalimani 24 saat vatandasin, Türk milletinin hizmetinde faaliyetlerini sürdürüyor."

Kaynak: AA