Baskan Tosun'dan Kres Ögretmenlerine Sertifika

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Bandirma Belediyesi tarafindan hizmete girecek iki kreste görev yapacak ögretmenlere sertifikalari verildi.

Yeni dönemde, Bandirma Belediyesi Kres ve Gündüz Bakim Evleri egitim ve ögretime basliyor. Bu amaçla düzenlenen sinav ve mülakatlar sonucunda basarili olan ögretmenlere hizmet içi egitim verildi.

Egitim sonunda ögretmenlere sertifikalari, Belediye Meclis Salonunda Belediye Baskani Av. Tolga Tosun tarafindan törenle takdim edildi. Törende konusan baskan Tosun, “Bandirma’da düsük gelirli ailelerin çocuklari da kres egitiminden faydalansin, firsat esitligi olsun, kadinlar da çalisarak aile bütçesine katkilari olsun, sosyal hayata katilabilsin diyerek bu projeyi hayata geçirdik, çok mutluyuz. Kreslerimizde görev alacak on dokuz ögretmenimizi, sinav ve mülakatlarda seffaflik ve liyakat esaslarina çok dikkat ederek belirledik. Degerli ögretmenlerimiz, sizlere güveniyoruz. Her çocugumuza esit davranacaginizdan, çocuklarimizin bilimsel ve pedagojik kurallara göre egitim ve ögretimden faydalanacagindan kusku duymuyoruz. Basari dileklerimle, yeni görevleriniz hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA