Hirsizi Kolundaki Dövme Yakalatti

Istanbul Beylikdüzü’nde girdigi evden dizüstü bilgisayar, telefon ve bir miktar para çalarak kaçan hirsizi polis, kolundaki dövmeden yola çikarak yakaladi. Hirsizin çaldigi malzemelerle siteden çiktigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Hirsizi Kolundaki Dövme Yakalatti


Olay, 18 Temmuz günü Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ticari taksi ile sitenin önüne gelen hirsiz, gözüne kestirdigi bir eve girerek yaklasik 12 bin TL degerindeki dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve bir miktar para çalarak kaçti. Evin soyuldugunu fark eden sahipleri ise polis ekiplerini arayarak yardim istedi.

Hirsizi kolundaki dövme yakalatti

Evin bulundugu sokaga gelerek güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri, kolundaki dövmeden yola çikarak hirsizin kimligini belirlemek için çalisma baslatti. Yapilan çalismalar neticesinde hirsizin R.K. (34) isimli sahis oldugu tespit edildi.

Baska bir eve girmek isterken yakalandi

Hirsiz R.K.’nin 4 Agustos günü yine Beylikdüzü’nde baska bir eve girmeye çalismasi sirasinda polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemleri tamamlanan hirsiz R.K. çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hirsizin malzemeleri çalarak kaçtigi anlar kamerada

Beylikdüzü’nde hirsizin evden malzemeleri çalarak kaçtigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, hirsizin ticari taksiyle gelip bir eve girdigi, sonrasinda ise elinde laptopla siteden çikarak kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA