HDP Es Genel Baskani Buldan, Hakkari'de Konustu Açiklamasi

'Sel felaketi, orman yanginlari, bütün bu felaketler karsisinda HDP olarak halklarimiz ile nerede olursa olsun onlarla dayanismak bizim görevimizdir, boynumuzun borcudur'.

HDP Es Genel Baskani Pervin Buldan, "Sel felaketi, orman yanginlari, bütün bu felaketler karsisinda HDP olarak halklarimiz ile nerede olursa olsun dayanismak bizim görevimizdir, boynumuzun borcudur." dedi.

Çesitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari'ye gelen Buldan, partisinin il baskanliginda partililerle bir araya geldi, esnafi ziyaret etti. Ardindan Yüksekova ilçesine geçen Buldan, HDP Ilçe Baskanligi önünde yaptigi konusmada, esnaf ziyaretleri gerçeklestirmek için kente geldiklerini söyledi.

"Biz HDP'yiz her yerdeyiz" kampanyasiyla ülkenin her tarafina halkla bir araya geldiklerini belirten Buldan, ilçede meydana gelen selden zarar gören vatandaslara geçmis olsun dileginde bulundu.

Magduriyet yasayan ve zarar gören vatandaslarla dayanismayi ve yaralarini birlikte sarmayi görev bildiklerini aktaran Buldan, sunlari kaydetti:

"Yanan ormanlarda zarar gören, evleri yanan ve orada magduriyet yasayan bütün insanlarimiza geçmis olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Sel felaketi, orman yanginlari bütün bu felaketler karsisinda HDP olarak halklarimiz ile nerede olursa olsun onlarla dayanismak bizim görevimizdir, boynumuzun borcudur."

Buldan, daha sonra beraberindeki partililerle esnaf ziyareti gerçeklestirdi.
Kaynak: AA