Baskan Erbas, Yangindan Etkilenen Vatandaslara Geçmis Olsun Ziyaretinde Bulundu

Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas, Mugla’nin Milas ilçesine bagli Yukari Mazi köyünde yangindan etkilen vatandaslara geçmis olsun ziyaretinde bulundu.

Baskan Erbas, Yangindan Etkilenen Vatandaslara Geçmis Olsun Ziyaretinde Bulundu


Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas, Mugla’nin Milas ilçesine bagli Yukari Mazi köyünde yangindan etkilen vatandaslara geçmis olsun ziyaretinde bulundu. Köy sakinlerinden yangin afetinin sebep oldugu zararla ilgili bilgi alan Diyanet Isleri Baskani Erbas, köy halkina geçmis olsun dileklerini ileterek, “Devletimiz büyük, devletimiz ugranilan zararlari karsiliyor insallah. Cenab-i Hak yar ve yardimcimiz olsun, bu tür afetleri bir daha göstermesin” dedi.



Mugla’da Içisleri Bakani, Tarim ve Orman Bakani ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani ile görüstügünü ifade eden Baskan Erbas, “Onlar canla basla çalisiyorlar. Orman teskilatimiz tamamen alanda. Bizim de tüm hocalarimiz su anda milletimizin yaninda, dua ediyoruz, destekliyoruz. Diyanet Vakfimiz çalismalariyla, evinden barkindan uzak kalmis kardeslerimize destek olmaya, yardimci olmaya çalisiyor.” ifadelerini kullandi.

Baskan Erbas, Cuma namazinda tüm camilerde afetlerin son bulmasi için dua edildigini belirtti.

Baskan Erbas, ayrica Milas bölgesinde yanginla mücadelede görev yapan ekiplerle görüsüp onlara kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA