Pamukkale'den Yangin Bölgelerine Bir Destek Daha

Pamukkale Belediyesi, orman yanginlarinin oldugu bölgelere yardim göndermeye devam ediyor. Daha önce Antalya’nin Manavgat ve Mugla’nin Köycegiz ilçelerine gönderilen yardimlar bu kez Mugla’nin Kavaklidere ilçesine ulastirmak üzere yola çikti.

Pamukkale'den Yangin Bölgelerine Bir Destek Daha


Yürekleri daglayan orman yanginlari ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesinin yardim çalismalari devam ediyor. Ilk yanginin meydana geldigi Antalya’nin Manavgat ilçesinde insani malzemeleri aninda gönderen Pamukkale Belediyesi, “Haydi Pamukkale Yangin Bölgelerine Destek Olmaya” ve “Haydi Pamukkale Can Dostlarimiz Için Tibbi malzeme ve Mama Destegi” adlariyla iki kampanya düzenlemisti. Bu kampanya çerçevesinde vatandaslarin malzemeleri evlerinden alinip, yangin bölgelerine sevk ediliyor. Geçtigimiz günlerde Mugla’nin Köycegiz ilçesine de insani yardim malzemeleri gönderilmisti. Bu kez yine orman yangininin meydana geldigi noktalardan olan Mugla’nin Kavaklidere ilçesi için malzemeler hazirlandi. Pamukkale Belediyesi ekipleri içinde yatak, yorgan, battaniye, tibbi malzeme, su, kuru gida, kadin, erkek ve çocuk kiyafetleri, is eldiveni, temizlik maddeleri, ilaç, kedi köpek mamalari ve büyükbas hayvanlar için yemin yer aldigi araci yangin bölgesine gönderdi. Devam eden kampanyalar çerçevesinde toplanacak olan malzemeler ihtiyaç olan bölgeye gönderilmeye devam edecek.

“Vatandaslarimiza tesekkür ederim”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, orman yanginlarinin herkesin yüregini dagladigini ifade ederek, “Maalesef ülkemizin birçok ilinde ormanlarimiz yaniyor. Ormanlarla birlikte cigerimiz de yaniyor. Devletimiz tüm gücüyle vatandaslarimizin yaninda olup gereken müdahaleyi yapiyor. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak gerekli olan noktalara vatandaslarimizin destekleriyle insani yardim malzemeleri ve can dostlarimiz olan canlilara mama gibi malzemeleri gönderiyoruz. Her zaman oldugu gibi vatandaslarimiz ihtiyaç olunan malzemeleri temin ederek bagisliyor. Bizler de bu malzemeleri gerekli olan noktalara ulastiriyoruz. Bu gibi zor zamanlarda milletimiz el ele vererek dayanisma örnegi gösteriyor” dedi.

Kaynak: İHA