SINDEF'ten Afet Bölgesine Çocuk Parki Sözü

SINOP – Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde zarar gören Ayancik ilçesine bagli Babaçay köyüne Sinoplu Dernekler Federasyonu (SINDEF) tarafindan çocuk parki yapilacagi sözü verildi.

SINDEF'ten Afet Bölgesine Çocuk Parki Sözü
Ayancik ilçesine okul projesi baslatan SINDEF afet sonrasi çalismalarina devam ediyor. Selden en çok etkilenen Babaçay’da incelemelerde bulunan SINDEF Baskani Hasan Dalkiran, köylülerin çocuk parki talebini kabul etti. AK Parti Il Baskani Ugur Giresun ve Il Genel Meclisi Baskani Yakup Üçüncüoglu ile birlikte Babaçay’da magdur vatandaslarla bir araya gelen Hasan Dalkiran, vatandaslarin çocuk parki talebi için gerekli adimlari atacaklarini duyurdu.

“Her zaman yanlarinda olacagiz”

SINDEF Baskani Hasan Dalkiran, “Basimiza gelen bu elim olayi, devlet millet el ele duygusuyla atlatmaya çalisiyoruz. Selin en fazla etkiledigi yerler arasinda olan Babaçay’da vatandaslarimizi tekrar ziyaret ettik. Devletimiz burada gerekli adimlari atiyor. Vatandaslarimiz çocuk parki talebinde bulundu. Biz de bu talebi derhal yerine getirmek için adimlarimizi attik. Birlikte yaralarimizi saracagiz ve bugünleri atlatacagiz. Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen sel felaketinde hayatini kaybeden vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabirlar diliyorum. SINDEF olarak her daim yanlarinda olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA