MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert Görevine Basladi

Malatya Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi’nda devir teslim töreni gerçeklestirildi.

MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert Görevine Basladi
Malatya Su Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Mehmet Yasar Karatas’in emekliye ayrilmasi nedeniyle MASKI Genel Müdürlügü görevine Mehmet Mert getirildi.

Düzenlenen devir teslim töreni sirasinda kisa bir açiklama yapan MASKI’nin yeni Genel Müdürü Mehmet Mert, “Yol ve altyapida 30 yillik bir görev sürem oldu. Birimde çalismaya basladigim zaman 26 yasindaydim. 30 yillik görevin ardindan Sayin Baskanimizin uygun görmesiyle baska bir göreve geçtik. Yol Ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligimizda çok güzel bir ekip var. Görevi teslim ettigim arkadasimiz Hakan beye görevi teslim etmekten dolayi onur duyuyorum. Çünkü herkes biliyor ki bir aile ortami var. Bu ortami kimse bozmadan herkesin Hakan beye bizler dâhil yardimci olacagiz. Yol ve altyapi koordinasyon daire baskanliginin hiç bozulmadan sahadaki pozitif görüntüsünü sürdürecegiz. Iki yildir yol dairesi olarak biz ekibimizle birlikte 3 bin km yol yaptik. Herkes sahada çok ciddi çalisti ve çalismaya da devam ediyor. Ben Yol Ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanliginin ekibinin her zaman yanindayim. Bana ne zaman is düserse ne zaman çagirilirsam Hakan beyin ihtiyaç duydugu zamanda yaninda olacagiz. Çünkü çalistigimiz kurum devlet kurumu. Hepimiz devletimize bagli olacagiz. Vatanimiza, milletimize, bayragimiza bagli, birbirimizi severek çalismak zorundayiz. Hakan bey nezaketiyle, beyefendiligiyle ve devlet adamligiyla her zaman takdir ettigimiz bir arkadasimiz. Hakan beye yeni görevinin hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum” dedi.



Genel Müdür Mert’in yerine ise Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligina atanan Mehmet Hakan Demir ise “Mehmet Mert Müdürümüzün MASKI Genel Müdürlügüne atanmasindan dolayi basarilar diliyorum. Sayin Selahattin Gürkan Baskanimizin takdir etmesiyle Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligi görevini Mehmet Mert beyden sonra sahsima tevdi edildi. Elimizden geldigince ekip arkadaslarimizla birlikte isin ruhuna uygun olarak, belediyemize, Malatya’miza ve ülkemize hayirli hizmetler yapmaya gayret edecegiz. Mehmet Mert beyefendinin daire baskanligimizda çok önemli gayretleri, çabalari ve birikimleri var. Sayin Genel Müdürümüz daire baskanligindaki çalismalari bayrak yarisi olarak degerlendirdigimizde çok üst seviyede tuttu ve bizlere birakti. Bizleri zorlu ve önemli görevler bekliyor. Görevlerimiz sirasinda Sayin Genel Müdürümüzün birikimlerinden ve tecrübelerinden çokça faydalanmak isteyecegiz. Kendilerinin bizlere yardimci olacagini biliyoruz. Insallah hayirli hizmetlere vesile oluruz. Elimizden geldigince sahayi bilen arkadaslarimizin yollarini açarak ufak tefek dokunuslarla çalismalarimiza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA