Konyaalti'nda Okullar Yeni Döneme Hazir

Konyaalti Belediyesi, yeni egitim-ögretim yili öncesi ilçedeki okullarda bakim-onarim, boyama ve asfalt çalismalari yaparak, okullari yeni döneme hazirladi.

Konyaalti'nda Okullar Yeni Döneme Hazir
Konyaalti Belediyesi, ilçedeki okullarda bakim-onarim, boyama ve genel temizlik çalismalari gerçeklestirdi. Z.Marsel-Z.Denizhan Öner Ilk ve Ortaokul’nda içi-dis cephe boyama çalismalarini bitiren ekipler, Asagi Karaman Ilk ve Ortaokulu’nda ise koridorlar, ana merdivenler ve yangin merdivenlerinde boyama çalismalari gerçeklestirdikten sonra temizlik yapti. Belediye, ayni zamanda Fahrettin Sert Ortaokulu’nda bahçe zeminine asfalt serimi yaparak, çevre düzenlenmesi yapti.

“Egitime saglikli ortam”

Okullarda fiziki kosullari daha iyi noktaya tasiyabilmek adina belediye olarak her türlü destegi verdiklerini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, egitim ögretim yili içinde bölgedeki okullara desteklerinin araliksiz devam edecegini söyledi.

Çogunlukla kirsal okullarda bu çalismalari yürüttüklerini dile getiren Baskan Esen, peyzaj düzenlemesinden, boya-badana çalismasina kadar birçok kalemde çalisma yürüttüklerini kaydetti.

Son olarak Asagi Karaman ve Z.Marsel-Z.Denizhan Öner Ilk ve Ortaokullari’nda bakim-onarim ve boya isi yaptiklarini dile getiren Baskan Esen, okul binalarinin temizliginin de saglandigi, bu çalismalar ile ögrenci ve ögretmenlere daha saglikli ve güvenli bir ortamda egitim yapmalarini sagladiklarini ifade etti.

Baskan Esen, okullardan gelen talep dogrultusunda bu çalismalara dönem içerisinde de devam edeceklerini bildirdi.
Kaynak: İHA