Gurbetçi Aileye Soku Yasatan Hirsizlik Süphelisi Yakalandi

Fransa’dan hasret gidermek için memleketleri Gaziantep’e gelen gurbetçi ailenin park ettikleri araçlarinin içerisinde bulunan 200 bin lira degerindeki altin ve dövizleri çalan süpheli sahis yakalandi. Yakalanan süpheli sahis çikarildigi adli mercilerce tutuklanirken, çaldigi altin ve dövizler ise gurbetçi aileye teslim edildi.

Gurbetçi Aileye Soku Yasatan Hirsizlik Süphelisi Yakalandi
Olay, Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Inönü Caddesi üzerinde yasanmisti. Iddiaya göre, Fransa’dan tatil için memleketleri Gaziantep’e gelen gurbetçi bir aile, oyuncakçiya alisverise gitmek için araçlarini park etti. Araçlarini park ettikten sonra alisverise giden gurbetçi aile, geri döndügünde hayatinin sokunu yasadi. Gurbetçi ailenin park ettigi aracin hafif açik olan camini firsat bilen bir süpheli, aracin arka koltugunda bulunan ve içerisinde 200 bin lira degerinde altin ve döviz ile geri dönüs evraklarinin bulundugu çantayi çaldi.

Zanli, polisin titiz çalismasi sonucu önce yakalandi, sonra tutuklandi

Yasanan olayin ardindan çok yönlü çalisma yürüten Gaziantep Emniyet Müdürlügü ekipleri, süpheli sahsin yerini tespit ederek operasyon yapti. Süpheli sahis, saklandigi yerde yakalanarak gözaltina alindi. Sahis, emniyetteki islemlerinin ardindan adli mercilere sevk edildi. Adli mercilere sevk edilen süpheli sahis çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalinan ziynet esyasi ve paralar sahibine teslim edildi

Süpheli sahsin çaldigi 200 bin lira tutarindaki altin ve paralar ise magdur gurbetçi Hursit Ümit Günes’e teslim edildi. Çalinan esyalari tekrar bulunan gurbetçi aile emniyet ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA